ОБАВЕШТЕЊЕ
Поштовани родитељи и ученици,
У складу са одлуком о промени календара образовно-васпитног рада за основне школе, друго полугодиште почиње у понедељак, 18. јануара 2021. године. Остваривање образовно-васпитног рада у другом полугодишту одвијаће се према истом моделу организације наставе, као и у првом полугодишту.
За ученике од првог до четвртог разреда настава ће се организовати свакодневно у школи кроз непосредни образовно-васпитни рад у преподневној смени у две групе, према утврђеној сатници. Почетак наставе за одређену групу мења се на недељном нивоу, а часови трају 30 минута.
Настава за прву групу (групу А) почиње у 08:00 часова, а настава за другу групу (групу Б) почиње у 11:00 часова.
***
За ученике старијих разреда, који су се изјаснили за непосредни образовно-васпитни рад у школи, настава ће се одвијати по групама у поподневној смени, као и у првом полугодишту, а према утврђеној сатници. Смена група је на недељном нивоу, а часови трају 30 минута.
У понедељак, 18. јануара 2021. године у школу полази група А, а настава почиње у 13:30 часова.
Како бисмо обезбедили успешно остваривање образовно-васпитног рада у школи, а у циљу очувања безбедности и здравља ученика и запослених, подсећамо вас на обавезно поштовање свих епидемиолошких мера које чине да школа буде сигурно и безбедно место (ношење маски, држање физичке дистанце, поступање приликом доласка и одласка ученика и запослених...).
Чувајте своје здравље и здравље ваших најближих!
Срећан почетак другог полугодишта!